Ablakszigetelés kedvezménnyel – játék

Az oldalon található játék segítségével kedvezményt tudsz szerezni az általunk kínált ablakszigeteléshez.
A játék indításához kattints a fekete kereten belülre!


A játék lényege, hogy a nagyobb színes labda segítségével minél több kisebb labdát gyűjts össze. Minden összegyűjtött labda 1 Ft/fm kedvezményt ér, és maximum 50 pontot lehet összeszedni. A labdát a billentyűzet 4 nyíl gombjával lehet irányítani.

Nagyon figyelj az irányításra, mert ha a nagy labda a falhoz ér, akkor az addig pontjaid mind elvesznek.

Amennyiben úgy gondolod, hogy elég pontot szereztél már, nyomd meg a szóköz (space) billentyűtés a megszerzett kedvezménnyel megrendelheted tőlünk az ablakszigetelést.

Az adatok kitöltésénél nagyon figyelj, hogy pontosan add meg azokat, mert azok segítségével tudjuk felvenni veled a kapcsolatot és csak így tudjuk a kedvezményt beszámítani.

A kedvezmények megszerzését bármennyiszer megpróbálhatod, de a kedvezményeket nem vonhatod össze, tehát egy rendeléshez csak egy kedvezményt számolunk fel.

A maximálisan megszerezhető kedvezmény 50 Ft/fm.

Legutóbbi bejegyzések

 • Készüljünk fel a télre

  A rossz nyelvek szerint az idén is lesz tél. Ha ablakaiban nincsen szigetelőanyag, vagy régi a szigetelőanyag, akkor szigeteléssel több tízezer forintot spórolhat, úgy hogy a lakás hangszigetelése és porszigetelése is javul. Az alkalmazott technológia viszonylag olcsó, és sok esetben … Tovább..

 • Mennyibe is kerül nyílászáróink szigetelése?

  Alig kezdődött el szigetelési szezon, de már több tucat olyan telefonhívást kaptam azzal kapcsolatosan, hogy a megrendelő gyanúsan magas árajánlatot kapott illetve a vállalkozó eltűnt az előleggel. Szintén többen szóvá tették, hogy a kiszállás illetve a felmérés díja a normális … Tovább..

 • Korszerű ablakok tizedannyi költség mellett

  Ha a nyílászárók állapota már nem megfelelő, azok amellett, hogy rontják a lakás esztétikai tulajdonságait, sokkal komolyabb problémákat is okozhatnak. Ha az ablakok nem zárnak rendesen, a réseken bejön a hideg, a huzat miatt megfájdul a fejünk, beszűrődik a zaj, … Tovább..

 • Zárja ki a belváros zaját!

  Lakáskereséskor előszeretettel döntenek a belváros mellett azok, akiket vonz a nyüzsgő utcák látványa, élvezik, hogy minden könnyen elérhető, és bármikor eljuthatnak bárhová. Azonban előfordulhat, hogy a hátrányokra nem gondolnak. Az állandó zaj, az autók és a tömegközlekedési eszközök hangja, illetve … Tovább..

 • Teljen kellemes melegben a karácsony!

  A fagyos, fehér táj igazán jól a meleg szobából kinézve mutat. Sokaknak azonban már a meleg szoba megteremtése is nagy problémát okoz, hiszen a válság miatt minden egyes fillért nehéz előteremteni, és a fűtésszámla jelentős összegeket tud felemészteni havonta. Természetesen … Tovább..