Biztonsági ablakfóliák

Biztonsági ablakfóliákSajnos napjainkban a betöréses lopások száma igencsak gyakorinak mondható, nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk otthonunk, értékeink és személyes biztonságunk védelmére. A 3M ultraerős ablak-üvegfólia páratlan módon javítja az üveg tulajdonságait, növeli az üvegfelületek ellenálló képességét az erőszakos behatolásokkal szemben, törés esetén is egyben tartja az üveget és a törés során nem keletkeznek üvegszilánkok sem. A 3M fólia különleges technológiával készült fólia, mely nagyobb szakítószilárdsággal és nagyobb tépőellenállással bír, mint az azonos vastagságú fóliák. A rablásból adódó károkat minimálisra csökkenti. A rablások többsége nagyon gyorsan, pillanatok alatt, szinte észre sem vesszük olyan gyorsan történik, utcára nyíló ablakoknál fokozottan ki vagyunk téve a veszélynek, ezért az ablak közelében íróasztalon ne hagyjunk telefont és semmilyen értéktárgyat, amit pillanatok alatt ellophatnak. A biztonsági fólia szerepe itt jön a képbe, mert nem teszi egyszerűvé a behatolást, ami növeli annak a kockázatát, hogy valaki rajtakapja, így a betörés a legtöbb esetben csak próbálkozásig jut.

Biztonsági ablakfóliákKöltséghatékony megoldást jelent a betörők elleni védekezésben, ezért igen elterjedté vált az elmúlt években. A fóliának nincs semmilyen zavaró hatása az üvegen, láthatatlan védelmet biztosít.

Magyarországon ma már jogszabály is előírja a munkahelyek munkavédelmi követelményei között a szilánkmentesítés biztosítását.

Amire még érdemes odafigyelni, ha kár esetén biztosítóhoz fordulunk, az csak abban az esetben fizet, ha a biztonsági fóliázást, okleveles szakember végezte el!

Ez a cikk a Tanácsok kategóriában van.