Címke: szilikon szigetelő anyag

Az ablakszigetelés a környezetvédelemben

Az ingatlanszektornak rendkívül nagy felelőssége van a fenntartható jövőkép kialakításában. Éppen ezért látható az a tendencia már Magyarországon is, hogy a új ingatlanok építésénél figyelembe veszik a környezettudatossági alapelveket. A zöld épületek értéke is nő, hiszen a kevesebb energiát használó … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Tanácsok | Címke: , | Az ablakszigetelés a környezetvédelemben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

[VIDEÓ] Az ablak réseinek ellenérzése gyertyával – ablakszigetelés előtt és után

Készítettünk egy videót, amiben egy egyszerű módszerrel ellenőrizhetjük az ablakok, ajtók, nyílászárók réseit: a gyertya lángja a szigetelés nélküli ablaknál láthatóan jól vibrál – a lakás helyett az utcát fűtjük, míg ablakszigetelés után a gyertya lángja megnyugszik, a meleg levegő … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Tanácsok | Címke: , | [VIDEÓ] Az ablak réseinek ellenérzése gyertyával – ablakszigetelés előtt és után bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ablakszigetelő anyagok

Az ablakszigetelő anyagok két színben készülnek: tejfehér és csokoládé barna.  Ezen kívül 6-8-10-12 mm átmérőben gyártják őket, de ahol túl nagy a hézag, ha a tokba és a nyílóba is egymással szemben elhelyezünk egymással szembe két 12 mm-es anyagot, akkor … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Tanácsok | Címke: , , , | Ablakszigetelő anyagok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ablakszigetelő gumi

Az iparban előállított fa és műanyag nyílászárókban általában kaucsuk tartalmú szigetelő profilokat tartalmaznak. A kaucsuk tartalmú ablakszigetelő anyagok, a fény UV hatására nagyon rövid idő alatt megkeményednek, berepedeznek és töredeznek, ezáltal elveszítik a szigetelő képességüket. Csak 100% szilikon szigetelővel dolgozunk … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Tanácsok | Címke: , , | Ablakszigetelő gumi bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva